KIK VÁLASZTANAK BENNÜNKET?

könyvelési segítség
Cégünk egyrészt olyan vállalkozások vezetőinek nyújt segítséget, akik túl elfoglaltak, akiknek a könyvelés túl bonyolult, akiknek a vállalkozásukat érintő törvényi változások követésére nincs idejük, akiknek teher a határidők számontartása, azonban szeretnék, ha rendben lennének a cég ügyei.Másrészt olyan ügyfeleket szolgálunk ki, akik többre vágynak egy egyszerű, precíz könyvelésnél. Akik folyamatos tájékoztatást,  naprakész kapcsolatot és tanácsadást várnak könyvelőjüktől. Akiknek nem elég egy mérleg főösszeg; konkrét adatokat várnak a cég időszakos eredményéről és adóinak várható alakulásáról.


Elite 2000 Bt.
Irodatakarítás, nagytakarítás, helyszíni szőnyegtisztítás, intézmények takarítása, takarítógép, szőnyegtisztítógép kölcsönzés.
2004Rena különleges élelmiszerek ételallergiásoknak
2004 RENA Kft.

Bioélelmiszerek, diabetikus termékek, különleges élelmiszerek ételallergiában szenvedőknek

Díva Nail Kft.
Gyöngyszem szépségszalon, long-time-liner, sminktetoválás, Loreal fodrászat, kozmetika, kéz- és lábápolás.
Fűt-Leck Bt.
Víz, gáz, fűtés rendszerek, vezetékek szakszerű bontása
Cirkók, állókazánok, konvektorok, vízmelegítők, gázbojlerek

Kovács Kinga, kozmetikus - Holisztikus ILCSI kozmetikus

ILCSI referencia szalon
Profilvideo Kft.
Bemutatkozó videó, referenciafilm, esküvői videó, fotó, reklám fotó, esküvői fotó, reklámfilm, videóklip készítés
RfQ.hu Kft.
Elektronikus aukció, ajánlatkérés, b2b, cégkatalógus
Sokdog Kft.
Állateledel és felszerelés bolt, kutyatáp, macskatáp
ToVaTo Bt.
Vállalkozásunk tevékenységei között kiemelkedő helyen szerepel a benzin-, gáz-, diesel üzemanyag meghajtású aggregátorok szervizelése, karbantartása és javítása.ZCC Raumakustic GmbH.
ZCC-Raumakustik - Hangelnyelés, Zajcsökkentés, Zajcsillapítás

Valens-Clinique Egészségügyi Szolgáltató Kft.

Cégünk több évtizedes tapasztalatokra épülve kínálja Önnek a modern szakorvosi szűrővizsgálatok széles skáláját, melyeket igazán kellemes környezetben pihenhet ki.
Zárszervíz- és Lakatos Kft.

Zárszerelés, sürgős ajtónyitás 0-24-ig, heveder zárak, biztonsági zárak, biztonsági rácsok, betörés utáni helyreállítás.
Tűzpiros Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Divatáru, bőrdíszmű kereskedés

Honffy Péter fuvaros magánvállalkozó

Fuvarozás, szállítás, szállítmányozás

Angyali Haj Kft.

Angyalföldi Gyermekkert Alapítvány

Angyalföldi Gyermekkert Alapítvány


       Halmai forma Kft.

Épületszobrászat, mintadarabok és öntőformák készítése, gipszkartonozás, egyéb kreatív tevékenységek

http://halmaiforma.hu/
      Huszár Ügyvédi Iroda - dr. Huszár Zita

http://huszarugyved.hu/


RÓLUNK MONDTÁK:

"Pár éve ismerem Zsuzsát. Megbízható, precíz es naprakész! Csak ajánlani tudom mindenkinek a céget es munkáját! Köszönöm, hogy vagy nekem..."
Lőrik Gyöngyi, Oxygene Wellness, Gyöngyszem Szépségszalon

"Zsuzsival egy családias, békés, nyugodt helyen ismerkedtem meg, jógaórán. Épp könyvelőt kerestem és nagyon megörültem neki, hogy elvállalt és a továbbiakban ő fogja intézni az ügyeimet. Visszamenőleg is dolgoznia kellet, elmaradt ügyeket befejezni, és azt is szívesen megtette. Azóta is ő a könyvelőm. Szívesen járok hozzá, mindig pontos és hibátlanul végzi a munkáját. Otthonában szívesen fogad. Nekem nagyon fontos, hogy mindig családias, békés, nyugodt az első találkozásunk óta a kapcsolatunk. Mindenkinek aki precíz, pontos, megbízható, mindig naprakész könyvelőt szeretne a legjobb szívvel ajánlani tudom!"
Kovács Kinga kozmetikus


"Azt olvastam a napokban, hogy az üzletek nagy százaléka ajánlás útján jön létre. Ezt meg tudom erősíteni, mert ha egy ismerőstől hallja az ember, hogy jó szakember, stb. az sokkal meggyőzőbb lehet egy pár soros hirdetésnél.  Jól tettem, hogy Zsuzsát választottam - ajánlás útján -, mert volt már néhány cégem, több könyvelőm is, de ilyen precizitással még nem találkoztam!"
Ágoston Róbert PROFILVIDEÓ Kft.


"Nagyon örültünk, amikor rátaláltunk a „Könyvelésben otthonra”, mint utólag ezt látjuk, a választásunk a legjobb döntés volt, hiszen nem mindegy milyen kezekben van cégünk. Nagyra értékeljük a szakmai rálátását, naprakészségét, kedves hozzáállását, rugalmasságát, hiszen bármikor hívjuk mindig kedvesen áll az ügyfeleihez, és segít átlátni a cégben felmerülő kérdéseket, munkaügyi problémákat, ami nem is mindig olyan egyszerű. Ezúton szeretnénk megköszönni precíz munkáját, melyet a mi cégünk érdekében is képvisel."
Pataki Andrea - ügyvezető - ELITE 2000 Bt.

Kapcsolódó dokumentumok

Épületszobrászat.docxÉpületszobrászat.docx