Palmary könyvelőiroda

Bemutatkozás

Megbízható könyvelőt keres?

Cégünk 2008-ban kezdte meg működését Újpesten, miután a cégalapítók könyvelőirodában szerzett többéves tapasztalat megszerzése után könyvelői tevékenységüket önálló vállalkozás formájában kívánták megrendelőik szolgálatába állítani.

Ezért létrehozták 2008-ban a LOZ-AN Bt.-t, illetve 2012-ben a Palmary Kft.-t.

A megnőtt ügyfélkör és az ügyfelek kényelmesebb fogadása érdekében könyvelőirodánk 2015. októberétől a XIII. kerületi Keszkenő utca 20. szám alatt található irodaépületbe költözött, ahol továbbra is barátságos légkörben, a megszokott professzionális könyvelői felkészültséggel, pontos, naprakész munkával és a munkánkra vonatkozó felelősségvállalással várjuk régi és új ügyfeleinket.

Kollégáink mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkeznek, melynek birtokában magas szintű szakértelemmel látják el fő szolgáltatási területeinket: teljes körű könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés és adóbevallás készítés. A bérszámfejtéssel kapcsolatos törvények, rendeletek naprakész ismeretét és gyakorlati alkalmazását társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadói végzettségünk biztosítja.

Válasszon minket, hogy könyvelése mindig naprakész legyen, szolgáltatásainkat garanciával és könyvelői felelősségbiztosítással kínáljuk!

Könyvelés
Teljes körűen, naprakészen vállaljuk mikro- és kisvállalkozások - betéti társaságok és korlátolt felelősségű társaságok, egyéni vállalkozók könyvelését, hatóságok előtti képviselettel, bérszámfejtéssel és tanácsadással.

Bővebben...
Bérszámfejtés
Naprakészen kezeljük az Ön által megküldött adatok alapján a bérszámfejtéshez kapcsolódó feladatokat. A havi rendszeres és nem rendszeres bér számfejtését. Számíthat ránk munkaügyi nyilvántartásának vezetésében, bérpótlékok és egyéb személyi juttatások számfejtésében, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelő túlóranyilvántartással, a dolgozói levonások, járulékok, előlegek és a munkáltatói befizetések kezelésében.

Bővebben...
Távkönyvelés
Az ország bármely területén is legyen vállalkozása, mindig szüksége lehet egy jó könyvelőre. Mi ebben is segítségére lehetünk, még akkor is, ha nem azonos városban tartózkodunk. Ebben az esetben is, napi szinten állunk rendelkezésére ahhoz, hogy vállalkozása a mindenkor hatályos és érvényes jogszabályoknak megfelelően működhessen. Igény esetén személyesen is állunk rendelkezésére.

Bővebben...
Ügyfeleink mondták
  • Zsuzsival egy családias, békés, nyugodt helyen ismerkedtem meg, jógaórán. Épp könyvelőt kerestem és nagyon megörültem neki, hogy elvállalt és a továbbiakban ő fogja intézni az ügyeimet. Visszamenőleg is dolgoznia kellet, elmaradt ügyeket befejezni, és azt is szívesen megtette. Azóta is ő a könyvelőm. Szívesen járok hozzá, mindig pontos és hibátlanul végzi a munkáját. Otthonában szívesen fogad. Nekem nagyon fontos, hogy mindig családias, békés, nyugodt az első találkozásunk óta a kapcsolatunk. Mindenkinek aki precíz, pontos, megbízható, mindig naprakész könyvelőt szeretne a legjobb szívvel ajánlani tudom!

    Kovács Kinga kozmetikus